Switch Yag Laser

Tattoo removal

Met de switch yag laser tattoo removal technologie kunt u op een veilige en snelle manier uw tatoeages en pigmentvlekken laten verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kan dit zelfs zonder de omliggende huid te beschadigen. Alle behandelingen worden uitgevoerd door medisch geschoolde huidtherapeuten.

Hoe werkt de Switch Yag laser?

De behandeling bestaat uit laserpulsen die op de huid geprojecteerd worden. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigt onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt of pigment. 

Afhankelijk van het type tattoeage en de kleur van de tatoeage of de hoeveelheid pigment in de pigmentvlek, bepalen we van te voren hoeveel behandelingen nodig zijn voor het beste resultaat. Wellicht in combinatie met andere technieken. 

Kan iedereen hiermee behandeld worden? 

De pigment verwijden met Yag laser is niet geschikt voor elk huidtype. Indien u een donkere huidskleur heeft zullen we een contra indicatie uitvoeren en bekijken of een andere behandeling beter bij U past.

Na de behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is gevoelig. Indien gewenst, kunnen wij de locatie plaatselijke verdoven door middel van koeling. In de regel duurt de behandeling niet lang, erg grote tatoeages worden in delen behandeld. Na de behandeling kan de plek branderig aanvoelen. Dit wordt ervaren als zonverbranding. Dit gevoel kan een aantal uren aanhouden. Ook kan de huid iets opzwellen en kunnen wat blaren ontstaan. Wij bieden een goede begeleiding en adviseren U over de nazorg.  

Omdat de huid tijd nodig heeft om de inkt of pigmentdeeltjes af te voeren, zit er minstens 8 weken tussen iedere behandeling. Na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen laserbehandelingen.

 

 

* Heeft u recent al een huidbehandeling gehad, en twijfelt u of hiermee rekening moet houden? Geef het even aan bij de arts en dan wordt er samen naar de beste behandeldatum gezocht.* 

* Heeft u bepaalde medicijnen geslikt voor uw huid? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken of een behandeling mogelijk is.* 

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

prijs:

Vanaf €80