Wenkbrauwen

Klik HIER voor onze tarieven.

Wenkbrauwen Epileren + Henna

Henna wenkbrauwen + een combinatie van epileren door middel van threaden en een pincet.

Wenkbrauwen Lamineren

Deze lamineertrend zorgt ervoor dat je wenkbrauwharen in een bepaalde richting blijven staan. Je hoeft je wenkbrauwen erna bijna niet meer te onderhouden.

Wenkbrauwen Verven

Verven maakt je wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder, wat zorgt voor een veel vollere look.

Henna Wenkbrauwen

Henna wenkrbauwen is de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen kleuren. Henna blijft op de huid zitten waardoor je volle en strakke wenkbrauwen krijgt. Henna blijft gemiddeld 7 tot 12 dagen op de huid en het blijft gemiddeld 5 tot 6 weken in de haartjes. De verf is beschikbaar in diverse tinten.

Wimpers

Klik HIER voor onze tarieven.

Nieuwe set One By One

Wij brengen de wimperextensions 1 voor 1 op uw natuurlijke wimpers aan en zorgen zo voor een mooie natuurlijke oogopslag.

Nieuwe Set Russian Volume 3D/4D

De 3D/4D wimpers zorgen voor een voller effect. De wimpers zijn ook uitermate geschikt om mee te zwemmen.

Opvullen 3 t/m 5 weken

Bij de opvul afspraak worden de extensions die zijn uitgegroeid, van de natuurlijke wimpers verwijderd omdat ze anders scheef gaan staan/hangen. Scheefstaande extensions geven aan dat ze of te zwaar zijn of te ver zijn uitgegroeid.

Opvullen 5 t/m 7 weken

Bij de opvul afspraak worden de extensions die zijn uitgegroeid, van de natuurlijke wimpers verwijderd omdat ze anders scheef gaan staan/hangen. Scheefstaande extensions geven aan dat ze of te zwaar zijn of te ver zijn uitgegroeid.

Wimperextentions Verwijderen

De wimperaxtentions worden verwijderd door gebruik te maken van een speciale extention remover.

Wimperlifting

Bij wimperlifting worden de natuurlijke wimpers met speciale producten gelift vanaf de wortel, zonder gebruik te maken van mascara, wimperkrultangen of extensions. Wij werken met de siliconen pads van “L’VELY”. De Wimperlifiting is de uitkomst voor klanten die allergisch zijn,
niet tegen extensions kunnen of voor klanten die zelf hele laag liggende wimpers hebben.

Wimpers Verven

Voor een natuurlijke look waarbij de wimpers net wat meer opvallen.

Wimperlifting + Verven

Een combinatie van twee behandelingen waarbij de wimpers op een natuurlijke manier extra goed opvallen. Het geeft een vollere, stralende en frisse blik

Microneedling/Fillers

Klik HIER voor onze tarieven.

Microneedling

Microneedling is een behandeling, waarbij we onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid, waardoor speciale (meso) voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.

Filler (Restylane)

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!
Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inbrengen met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.In de salon werk ik alleen met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat.

De hyaluron pen is de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

Mesoneedling

Klik HIER voor onze tarieven.

Mesoneedling (Ultrasoon) behandeling zorgt ervoor dat we de stof, waarmee de huidcellen aan elkaar verbonden zijn, los worden getrild. Door deze trillingen(golven) ontstaan er in de huid kleine inkepingen waardoor het mogelijk wordt om werkfstoffen van ampullen en maskers dieper in de huid te sluizen. Hierdoor wordt het resultaat uit de behandelingen en producten verbeterd en zult u sneller resultaat zien.
Ultrasone golven zijn trillingen die niet hoorbaar zijn voor mensen.

Ultrasone golven zijn trillingen, die qua frequentie niet voor het menselijk oor hoorbaar zijn. Deze golven ontstaan wanneer hoogfrequente elektrische trillingen veranderd worden in mechanische trillengen. Ultrasone golven kunnen vloeibare stoffen behoorlijk diep in het weefsel sluizen, zonder gevaarlijk te zijn. Dit maakt dat het geschikt is voor bijna iedereen. Tijdens de behandeling vindt er in de huid een verhoging van de temperatuur plaats. Door dit warmte effect verwijden de bloedvaten zich en wordt de doorbloeding en de stofwisseling in de huid gestimuleerd. De ruimte tussen de cellen vergroten zich, zodat de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem versnelt wordt. De huid kan daardoor beter vocht opnemen en opslaan. De huid gaat sneller collageen aanmaken en het regeneratieproces wordt hierdoor versneld. Ultrasone golven vormen de perfecte anti-aging techniek/behandeling. Er is geen enkele techniek die werkstoffen zo diep in de onderste huidlagen kan brengen dan de ultrasone golven.

Gezichts-
behandelingen

Klik HIER voor onze tarieven.

Lakshmi Gezichtsbehandeling

Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. In elk Lakshmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. 

Gezichtsbehandeling + Fruitzuurpeeling

Huidanalyse, kompres met olie, reiniging, stoombad, verwijderen van onzuiverheden, oliemasssage gezicht, hals, decollete, peeling, gezichtmasker, oogmasker, dag verzorging, fruitzuurpeeling.

Hydro Facial + Basis Gezichtsbehandeling

De hydroafacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken.

Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt direct met een babyzacht velletje een gezonde glow, die de volgende dagen enkel nog meer gaat doorkomen.

Radio Frequentie Huidlift 

De Radio Frequentie Lifting  helpt bij het sterk verbeteren van de slaphangende, oudere huid van het gezicht en elders op het lichaam. Vooral kleine, ondiepe rimpeltjes verdwijnen snel. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Peeling

Met een peeling verwijderen wij de dode huidcellen en stimuleren we de huid om nieuwe huidcellen aan te maken. Dit zorgt voor een gladde, stevige en jonge huid.

Lakshmi Luxe Gezichtsbehandeling + Nanoneedling

Een gezichtsbehandeling met oppervlakte reiniging, diepte reiniging, stomen en onzuiverheden verwijderen. Vervolgens gaan we met een derma pen met nano naalden een serum van vitaminen en antioxidanten iets dieper in de huid brengen. 

Acne Behandeling

Wij doen eerst een uitgebreide huidanalyse. We bespreken jouw manier van huidverzorging en stellen een behandelplan op, afgestemd op jouw huidomstandigheden.

Eerst doen wij een oppervlakte reiniging en daarna een diepte reiniging met een oppervlakkige peeling

Met oppervlakkige peeling (zoals een salicylzuurpeeling) brengen we je gezonde huid weer naar boven. Salicylzuur heeft een ontstekingsremmend effect en vermindert daardoor de actieve acne. Ook houdt het je poriën schoner en is deze peeling uitermate geschikt voor de gevoelige huid (zelfs bij rosacea).

Oxygenatie Zuurstofbehandeling Gezicht

Tijdens een zuurstof behandeling worden de serums met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. 

De oxygen zuurstoftherapie Collageen Facial zorgt ervoor dat je huid een hydraterende boost krijgt, waardoor je er stralender en jonger uitziet. Tevens is de zuurstoftherapie geschikt voor mensen met een overgevoelige huid, eczeem, psoriasis of Rosacea. 

Ijsmassage

Men heeft in het Midden-Oosten een techniek ontwikkeld die het gezicht verjongt. Door de huis te masseren met ijs hydrateer je de huid. Bovendien verstevig je deze ook zo en voorkom je dat er nieuwe lijntjes en rimpels ontstaan.

 

 

Mannen Gezichtsbehandeling

Een speciale gezichtsbehandeling voor mannen. De mannenhuid lijkt in eerste instantie veel op de vrouwenhuid. Toch zijn er wel degelijk verschillen. De mannenhuid is meestal wat dikker en vetter. En mede door scheren kan de huid wat gevoelig en droog zijn. De mannenhuid heeft dus andere verzorging nodig dan de vrouwenhuid.
De seizoenovergangen (begin van de lente, begin van de herfst) zijn ideale momenten voor een gezichtsbehandeling. Natuurlijk kunt u ook vaker een gezichtsbehandeling laten doen. Uw huid vaart er wel bij en het is een moment van rust en ontspanning.

 

 

Massage

Klik HIER voor onze tarieven.

Gezichts bindweefselmassage

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten.

Gezichtsmassage

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten.

Waxen

Klik HIER voor onze tarieven.

Wij gebruiken voor deze behandelingen warme wax. Tijdens de behandeling wordt de warme wax op de huid aangebracht en met een strip wordt zowel de wax als de haren razendsnel verwijderd.

Bij het waxen blijft je haar ongeveer 3 tot 5 weken langer weg dan bij het scheren. De haartjes komen zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Threading

Klik HIER voor onze tarieven.

Threaden gebeurt door middel van touwtjes. Er worden twee draden in elkaar gedraaid en door de vingers te bewegen ontstaat er een rol beweging, waardoor de haartjes uit de haarzakjes worden getrokken. Door de op en neer bewegingen worden ook de donshaartjes meegenomen.

Met threaden krijg je prachtig gevormde wenkbrauwen en een gladde huid zonder haartjes.

Dus ook voor de meest gevoelige huidtypen is deze methode zeer geschikt.

Scalp Pigmentatie

Klik HIER voor onze tarieven.

Micro haar pigmentatie is een innovatieve behandelingstechniek tegen kaalheid. Je hoeft niet langer de angst te hebben om kaal te zijn. De micro haar pigmentatie techniek maakt het mogelijk om haarstoppeltjes na te bootsen. Het eindresultaat lijkt op een uiterst natuurlijk uitziende haardracht.