Hydrodermabrasie

Huidverzorging

Wat is Hydrodermabrasie?

Hydrodermabrasie is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. Het zorgt voor een glanzende huid en verwijderd het bovenste laagje dode huidcellen. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De praktijk wijst uit dat met deze natuurlijke peeling een beter resultaat wordt behaald dan alle andere huidbehandelingen.

Kan ik met elk huidtype deze behandelingen ondergaan?

Zeker! Hydrodermabrasie is geschikt voor alle huidtypen. Vooral voor de vette en onzuivere huid is Hydrodermabrasie een uitkomst. Daarnaast is ze ook geschikt voor de meest gevoelige huid aangezien de behandeling vrijwel pijnloos is en geen irritatie veroorzaakt.

Waar bestaat deze behandeling uit? 

De behandeling wordt voorbereid met een reiniging. De huid wordt diep gereinigd onder vacuümdruk. Vervolgens wordt de huid gevoed met 3 verzorgende sera. In het eerste serum zit AHA (alphahydroxy) zuur en het tweede serum BHA (betahydroxy) zuur. Het derde serum bestaat uit hyaluronzuur en voedingsstoffen.

Waarom Hydrodermabrasie?  

– Vermoeidheid is niet meer zichtbaar,

– Make-up blijft langer en mooier zichtbaar

– Droge rimpeltjes verdwijnen

– Na één behandeling merkt u al resultaat

– De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan en ziet er glanzend uit

Kan ik deze behandeling combineren met andere behandelingen? 

In overleg met onze specialist is er de mogelijkheid om de behandeling te combineren met extra fruitzuur peeling, Lumi8 ledtherapie of microneedling.

 

Voordat de behandeling wordt gestart zal eerst een gesprek plaatsvinden om het behandelplan met u samen op te stellen voor het beste resultaat.

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Prijs:

Vanaf €75