Carboxy CO² Therapie

Bij de innovatieve Carboxy CO² behandeling maken we gebruik van koolstofdioxide om de huid te verjongen en te verfrissen, zonder dat er naalden of operaties aan te pas komen.

Of u nu op zoek bent naar huidverstrakking, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, of verbetering van de huidtextuur, onze Carboxy CO² Therapie kan u helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.

Ontdek de voordelen van deze veilige en effectieve behandeling en herwin een jeugdige uitstraling, zonder de risico’s van chirurgie.

Voordelen van Medical Grade Carboxy CO² Therapie

  • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
  • Voorziet de huid van zuurstof
  • Volledige veilig en pijnloos
  • Geen allergische of negatieve huidreacties
  • Stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine
  • Geen bijwerkingen, geen herstelperiode of downtime
  • Is het hele jaar door inzetbaar, ook tijdens de zomermaanden
  • Na de behandeling is uw huid zichtbaar mooi doorbloed

Hoe werkt de CO2 behandeling?

Het Carboxy masker bestaat uit een unieke CO² gel en een speciaal (vlies) masker. Zodra de gel en het masker met elkaar in aanraking komen, wordt in de huid direct het zuurstofproces op gang gebracht. Het masker voorkomt dat het gas verdampt en zorgt dat de gel de huid ingaat. Spieren van het gezicht worden hierdoor versterkt en bloedvaten gevoed. Een natuurlijke reactie ontstaat:

Rode bloedcellen maken diep in het weefsel de zuurstof vrij en produceren ontelbare CO² gas belletjes, die uiteenspatten op de huid. Deze reactie (waarneming: lichte prikkeling) duurt ± 20 minuten en staat bekend als het BOHR effect. Het helpt de natuurlijke productie van zuurstof in de huid van binnenuit te stimuleren en te verhogen. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO² diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. Een goede doorbloeding is altijd vereist om deze celstofwisseling goed te kunnen laten verlopen. De huid is daardoor in staat om zich sneller te vernieuwen en cellen beter te laten functioneren. Elastine- en collageen productie wordt extra gestimuleerd.

Mechanism of CO2 Carboxy Therapy | ( click hier voor de video )

Kan iedereen hiermee behandeld worden? 

Door de kalmerende, genezende werking is deze behandeling voor praktisch alle huidtypes geschikt. Het werkt zeer effectief bij (post) acne, rosacea en vasculaire (bloedvaatjes) veranderingen en vermindert daarnaast wallen en donkere cirkels rond de ogen. Tevens is de methode bij zwellingen, blauwe plekken, striae en als een eenmalige power booster inzetbaar. De behandeling kan verder zorgen voor het slinken van vetwallen onder de ogen en het verkleinen van poriën. Daarnaast verfijnt het de grove huidstructuur en bleekt het pigmentvlekken.

Aanbevolen behandelingen 

Voordat de behandeling plaatsvindt krijgt u altijd een intakegesprek. Hier wordt gekeken welke behandeling het beste past bij uw huid. Eventueel kan de co2 behandeling gecombineerd worden met andere behandelingen bijvoorbeeld in combinatie met een peeling.

Heeft u recent al een huidbehandeling gehad, en twijfelt u of hiermee rekening moet houden? Geef het aan bij onze specialist. 

Heeft u bepaalde medicijnen geslikt voor uw huid? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken of een behandeling mogelijk is. 

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

duur en prijs:

Één CO2 behandelduur duurt ongeveer 60 minuten. Wij bieden deze behandeling aan vanaf € 90,- inclusief BTW

Tevens bieden wij een kuur aan van 4 tot 6 behandelingen. De frequentie van deze kuur is om de 2 weken.