Diode Ice laser

definitief ontharen

Heeft u genoeg van ingegroeide haartjes en snel terugkerende haren? Definitief ontharen is dan de oplossing! Doeltreffend, langdurig effectief en de behandeling neemt relatief weinig tijd in beslag. Het verwijderen van ongewenste haargroei is vaak pijnlijk en tijdrovend! Na het scheren en harsen is uw huid vaak gevoelig en beschadigd. Heeft u slechte ervaringen met scheren en/of waxen? Dan raden wij u definitief ontharen aan.

Hoe werkt de diode ice laser?

De Diode Ice Laser is een subtiele krachtpatser met een groot effect. Deze laser kan in slechts 6 tot 10 behandelingen het gewenste resultaat bereiken, weet zelfs de kleinste donshaartjes te raken én wordt gezien als de meest krachtige laser ter wereld! Laser ontharen met de Diode Ice Laser is uiterst verfijnd en pijnloos. Deze laserontharing is mogelijk bij veel verschillende huidtypes.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasers. De behandelfrequentie is één keer per 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied en de gekozen laser.

 

 

* Heeft u recent al een huidbehandeling gehad, en twijfelt u of hiermee rekening moet houden? Geef het even aan bij de arts en dan wordt er samen naar de beste behandeldatum gezocht.* 

* Heeft u bepaalde medicijnen geslikt voor uw huid? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken of een behandeling mogelijk is.* 

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

prijs:

Vanaf €45