Lumi 8 Led therapie

Zeg maar vaarwel tegen acne, pigmentvlekken etc.

De Lumi 8 led therapie is gespecialiseerd in het behandelen en minimaliseren van:

– Acne

– Pigmentvlekken

– striemen

– littekens

– doffe teint

– couperose

– grove poriën.

De Behandeling: 

De Lumi 8 LED is een intens LED-licht dat is goedgekeurd door de CE voor huidverbetering bij alle huidtypen. Dankzij de acht vooraf ingestelde variaties in pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne rimpels en vervagen diepe lijnen. Dit apparaat is gespecialiseerd in het verminderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, een doffe teint, couperose en vergrote poriën.

Jarenlange onderzoeken hebben aangetoond dat LED-lichttherapie de productie van fibroblasten en collageen verhoogt, de celstofwisseling en bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde technologie van de Lumi 8 die nog betere resultaten oplevert. Hierdoor is de Lumi 8 een uniek en must-have apparaat voor schoonheidsspecialisten die vooruit willen met hun praktijk.

Combineer behandelingen bij Glowgetter met de Lumi 8 LED-lichttherapie en de cosmedische producten van Mesoestetic, Circadia en SkinCeuticals en ervaar verbluffende resultaten na slechts één sessie!

De voordelen: 

Met LED-therapie kunnen we gericht werken aan huidverbetering en anti-aging. Het licht dringt diep door in de huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie, waardoor de productie van collageen gestimuleerd wordt en de stofwisseling verbetert. Daarnaast wordt de huid ontgift.

De behandeling is pijnloos en zelfs ontspannend, geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd. Er is geen noodzakelijke hersteltijd, wat betekent dat er geen neveneffecten zijn en u zen het behandelcentrum verlaat. Bovendien hebben de LED-lampen een relaxerend effect.

Prijs:

vanaf €40