Cosmelan

pigmentvlekken behandeling

Een egale huid krijgen is geen onmogelijke taak! Opvallende pigmentvlekken kunnen vervelend zijn. Zeker als het pigment op plekken aanwezig is die dagelijks zichtbaar zijn en waarbij u er bij het kijken in de spiegel of bij het maken van foto’s aan wordt herinnerd. Na een behandeling met Cosmelan kunt u na een maand van uw vervelende pigmentvlekken verlost zijn!

Onderstaande hardnekkige pigmentaandoeningen zijn perfect te behandelen door middel van Cosmelan:

– Zwangerschapsmasker (melasma)
– Ouderdomsvlekken (lentignes solaris)
– Pigment dat ontstaan is na trauma (post inflammatoire hyperpigmentatie)
– Pigmentatie ontstaan na medicatie gebruik
– Zonbeschadiging

De Behandeling

De behandeling met Cosmelan bestaat uit een voorbereidende peeling, een professionele behandeling uitgevoerd bij ons in de salon, waarbij het Cosmelan 1 masker aangebracht wordt. Daarnaast ondersteun je de behandeling door het dagelijks gebruik van de Cosmelan 2-crème.

Werking Cosmelan

Onze huidskleur wordt voornamelijk bepaald door de grootte en het aantal pigmentkorrels (zie het als kleine pigmentpakketjes) in onze huid. Ook het type pigment eumelanine (zwart of bruin pigment) of feomelanine (rood of geel pigment) is van invloed op je pigment.

Mensen met een donkere huid hebben niet zozeer méér melanocyten (pigmentcellen) dan mensen met een lichte huid, maar de pigmentkorrels (pigmentpakketjes) zijn groter en er worden meer pigmentkorrels afgegeven. Hierdoor kleurt de huid donkerder. Zodra er een pigmentvlek zichtbaar is, kun je concluderen dat de afgifte van de pigmentkorrels niet verloopt zoals zou moeten.

Cosmelan is een effectieve behandeling om pigmentvlekken te verminderen. In 1 maand tijd zullen melasma, pigmentvlekken en beschadigingen door de zon aanzienlijk verminderen.

Hoe snel zie ik resultaat? 

Met de Cosmelan behandeling ziet u al na 1 behandeling resultaat! Afhankelijk van de ernst en oorzaak van de pigmentvlekken bepaald hoe snel het resultaat zichtbaar zal zijn. Of uw pigment compleet zal verdwijnen of in grote mate zal verlichten is afhankelijk van de aard van het pigment. Na een maand is het uiteindelijke resultaat van de behandeling zichtbaar.

Welke ingrediënten zitten er in de Cosmelan behandeling?

De ingrediënten van Cosmelan remmen de aanmaak van pigment, ook wel de tyrosinase genoemd. Belangrijke ingrediënten in de cosmelan behandeling zijn: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A soort) die allen het enzym tyrosinase blokkeren. De producten zijn parfumvrij.

Wat onderscheidt cosmelan®️ van andere depigmentatiebehandelingen?

Andere depigmentatiebehandelingen, zoals laserbehandelingen of chemische peelings, beperken hun werking tot het verwijderen van het pigment dat zich in de huid heeft opgehoopt en het minder zichtbaar maken van de vlek, maar zorgen er niet voor dat deze niet meer terugkomt. Cosmelan®️ heeft een dubbele werking: het verwijdert de zichtbare vlek, maar pakt ook de oorsprong van het probleem aan én reguleert de overproductie van pigment om te voorkomen dat dit probleem na verloop van tijd weer optreedt.

De cosmelan methode is niet geschikt in de volgende gevallen:

– Zwangerschap en borstvoeding.

– Huidziekte, allergieën op de ingrediënten.

– Behandeling met isotretinoine, antibiotica, hydroquinone.

– Bacteriële, virale, schimmel or herpes infectie. Ja/Nee• Niet aangeraden met andere chemische peeling of haar verwijder behandeling.

– Om een blijvend resultaat te behouden, moet ook de volledige thuisbehandeling voltooid zijn.

– Zonnebrand (vermijd zon 15 dagen voor de behandeling).

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Prijs:

€750 incl. BTW

inclusief:

2x behandeling (1x Cosmelan 1 & 1x peeling)
Thuisproducten t.w.v. € 350 ( 1x Melantranx, 1x nacht creme, 1x hydracream fusion, 1x hydratonic mist)
1x Ontvettende lotion
1x Cosmelan 2 crème t.w.v. €208,67
1x Melan recovery crème t.w.v. €70,00
1x Melan 130+ pigment control t.w.v. €46,09