Acne behandeling

dé huidbehandeling

Elixir Beauty & Laser Clinics is specialist in het herstellen en glad maken van acné-huid. Omdat iedere huid anders reageert op verschillende behandelingen zullen wij eerst een behandelplan met u samenstellen tijdens een intakegesprek. In de periode van de behandeling wordt U begeleidt door onze specialisten.

Hoe ontstaat acne? 

Bijna iedereen krijgt in de puberteit puistjes. De één heeft er meer of langer last van dan de ander. Waarom weten we niet precies.
Hormoonveranderingen tijdens de puberteit zorgen ervoor dat:

– De talgkliertjes in de huid meer talg gaan aanmaken.
– De opperlaag van de huid dikker wordt.
– De kliertjes verstopt kunnen raken door te veel talg en huidschilfers.
– Er een mee-eter kan ontstaan, die vervolgens kan gaan ontsteken.
– Bepaalde medicijnen (sommige steroïden, anti-epileptica en antidepressiva) kunnen de acne verergeren.

Hoe kunnen wij uw acne verhelpen? 

De volgende behandelingen kunnen u helpen bij dit proces. Voor de juiste keuze is het aan te raden om een gratis intake gesprek in te plannen met één van onze specialisten. 

– Dermabrasie

Bij deze techniek wordt de opperhuidhuid mechanisch afgeschuurd. Na de genezing zijn de littekens minder zichtbaar.

– Chemische peeling

Door het aanbrengen van een etsende vloeistof wordt de opperhuid verwijderd. Het bindweefsel wordt hierdoor dieper in de huid beinvloed. Het bindweefsel wordt ook iets strakker aangetrokken, waardoor de littekens minder zichtbaar zijn.

– Laserbehandeling

Door middel van de laser wordt de opperhuid laagje voor laagje weggebrand. Tevens wordt door deze behandeling het bindweefsel in de huid aangetrokken. In sommige gevallen worden voorafgaande aan de laserbehandeling de diepste littekens weggesneden en gehecht.

– Een combinatie van zandstralen, tretinoinecreme en V-beam laser (EOS-methode)

Deze behandeling zorgt voor een toename van onderhuids bindweefsel wat een gunstig effect op de littekens kan hebben. Deze veilige methode heeft als nadeel dat de resultaten van tijdelijke aard zijn. De behandeling kan wel steeds herhaald worden.

 

* Mocht u vragen hebben over de verschillende technieken voor het verhelpen van uw acné dan kunt U contact opnemen met info@elixirhb.nl. Uw vraag zal dan zo spoedig mogelijk worden beantwoord. * 

 

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.