Global Eyecon

De behandeling tegen wallen en donkere kringen

Heeft u last van donkere kringen, rimpels of wallen rondom uw ogen? Bij Elixir Beauty & Laser kliniek behandelen wij dit met de Eyecon producten van Mesoestetic. Eén van de meest toonaangevende cosmetische merken op het gebied van huidverzorging en verbetering.

De huidproducten zijn geschikt voor alle huidsoorten en leeftijden en bieden aantoonbaar effectieve resultaten voor:

– Rimpels (kraaienpootjes) en expressielijnen
– Wallen
– Kringen onder de ogen
– Hangende oogleden
– Bruine en blauw/paarse pigmentatie rondom de ogen

De Behandeling: 

Dit behandeling bestaat uit een behandelkuur van 6 behandelingen, waarvan 3 keer een peeling en 3 keer een behandeling met dermapen.

De Peeling: 

De peeling reinigt de huid rondom de ogen. Hiermee worden verschijnselen van ouderdom en vermoeidheid tegengegaan en worden pigmentvlekken minder zichtbaar.

De Dermapen-behandeling: 

Bij de Dermapen-behandeling wordt via microneedling een serum in de huid rondom de ogen gebracht. Hierdoor worden donkere kringen en fijne lijntjes tegen gegaan.

Na de behandeling:

Na de behandeling worden alle imperfecties, zoals donkere kringen, wallen en fijne lijntjes een stuk minder zichtbaar. Om dit effect te vertsterken en te verlengen, moet de behandelde huid worden behandeld met de oogcrème van Mesoestetic.

U dient ook een zonnebrandcrème met een hoge factor te gebruiken om blootstelling van de huid aan de zon zo veel mogelijk te vermijden. Dit voorkomt het ontstaan van pigmentatie op uw huid.

Prijs:

€550 incl. BTW

6 sessies

Inclusief 1 GRATIS brightening oog creme voor thuisgebruik (t.w.v €55,-)!