Opleiding Hydrodermabrasie

Duur

1 dagdeel

Locatie

Rotterdam

Kosten

De Opleiding Hydrodermabrasie is individueel en zeer praktijkgericht. U leert door middel van Amerikaanse sneltechnieken. Wereldwijd erkend.

Bij ons leer je alles over gezichtsbehandelingen voor anti-aging, huidverbetering, vochtarme huid, vale huid, verouderdere huid enzovoort. Na het afronden van deze opleiding heeft u gelijk genoeg kennis en ervaring om in de praktijk te werk te gaan. 

Het hydrodermabrasie apparaat is hét all-in-one beauty apparaat voor het geven van een hydrofacial in jouw beautysalon. De huid ziet er na één behandeling al jonger en stralender uit. Met andere woorden; Het Aqua Facial Anti-aging apparatt met Hydra Facial Aqua pel is HET all-in-one skin equipment. 

Onderdelen

Tijdens deze opleiding leer je het volgende:

Je zal worden opgeleid om een patiënt te behandelen met een uitgebreide luxe gezichtsbehandeling met de hydrodermabrasie apparatuur. Je gaat aan de slag met RF Radio Frequentie Therapie, Hydro Oxygen Spray Gun, Hydro Abrasion System, Polymer Atomizing Pen, Ultrasound, Skin Scrubber en een Hot en Cold Hammer. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Elixir Beauty & Laser clinic leert je graag meer over de Aqua Facial Anti-aging machine met Hydra Facial Aqua Peel tijdens de opleiding Hydrodermabrasie.

Het is daarnaast een zachte behandeling die voor elk huidtype is geschikt. De huid wordt diep gereinigd en de dode huidcellen worden verwijderd. De huid wordt tegelijkertijd gevoed en gehydrateerd met vocht door middel van serums, waardoor de huid wordt verzadigd met antioxidanten en peptiden. Na de behandeling is huid bovendien strakker, gezonder en stralender. Ook is de huid beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Wij geven uitsluitend les volgens de richtlijnen van de GGD.

Elixir beauty & laser Academy geeft een 100% certificaatgarantie.

Wanneer u na het volgen van deze opleiding de inhoud niet volledig onder de knie hebt, mag u terugkomen voor een gratis extra les (exclusief de gebruikte materialen).

*Extra informatie over al onze trainingen.

Tijdens de training gebruikt u onze materialen. 

Zelf Meebrengen:

Handdoek
Wattenschijfjes
Wattenstaafjes
Doos tissues
Model
Werkvest, tuniek of shirt (wit)

Wil je de onderwerpen van een cursus apart volgen? Neem dan even contact met ons op.  

Kun je niet wachten en wil je alvast thuis beginnen? Bestel dan bij ons een startpakket.

 

Vroegboekactie! Meld je je een maand van tevoren aan voor de 3 in 1 cursus, dan krijg je 15% korting.