lip blushing

Mooiere en dikkere lippen

Wat is Lip blushing? 

Bij lip blushing worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make-up apparaat. We brengen het pigment op de huid van de lippen aan met een ultrafijne naald.

Met Lip Blushing kunnen jouw lippen er op elk moment van de dag mooi uitzien. Zijn je lippen asymmetrisch en wil je een mooie vorm? Dan is Lip Blush perfect voor jou! Maar je kunt ook jouw smalle lippen optisch iets voller laten lijken en we kunnen de lippen ook een frisse kleur geven.

Verschillende Lip blush technieken

– Liplijn

– Half-geschaduwd

– Volledig geschaduwd (ombre lips)

– Volledig ingekleurd

Onze experts zullen u hier meer over adviseren, uiteraard zullen wij aandachtig naar al uw wensen luisteren.

Hoevaak is lip blushing nodig? 

Om een optimaal resultaat te halen Microbladen wij de wenkbrauwen altijd twee keer. De eerste behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Na 6 á 7 weken volgt een tweede behandeling. Na de behandelingen ontstaan er kleine wondjes. Hierdoor hebben de wenkbrauwen goede nazorg nodig. Van onze specialisten krijgt u dan ook informatie mee hoe u dit het beste kunt doen.

Hoelang blijft de lip blushing zitten? 

De Lip Blushing blijft 4 á 5 jaar zitten. De permanente make up vervaagt naarmate de jaren. U kunt veel kleur en warmte op de lippen behouden door eens in de zoveel jaar een touch up te doen. We adviseren om tussen de 1,5 a 2 jaar voor een touch up behandeling te komen.

Is een lipblush mogelijk in combinatie met fillers? 

Jazeker, een lipblush is de perfecte aanvulling bij fillers. Je kunt 4 weken nadat je fillers hebt laten zetten een lipblush behandeling ondergaan. Ik raad je aan om eerst fillers te laten plaatsen en daarna een lipblush te ondergaan, zo weet je zeker dat jouw gepigmenteerde vorm niet veranderd.

Wanneer kies je voor lip blushing? 

– Wanneer je lippen niet symmetrisch zijn

– Wanneer je het pigment beter wil verdelen

– Wanneer je een slechte bloedsomloop hebt

– Wanneer je wil laten lijken alsof je lippen voller zijn

– Wanneer je geen lipstick op wil doen constant

– Wanneer je littekentjes in je lip hebt

Er zijn allerlei redenen zoals bovenstaand waarom je zou kunnen kiezen voor Lip Blushing.

Bijwerkingen

Wanneer je net je lippen hebt laten pigmenteren kan het een beetje vreemd aanvoelen. De bijwerkingen van Lip Blushing na een behandeling:

– Zwelling

– Roodheid

– Jeukerig

– Korstjes

– Droog

– Trekkend gevoel

Het is een natuurlijke reactie dat de lippen het inkt van de pigmentatie omhoog uit de lippen willen duwen, hierdoor krijg je korstjes. Korstjes op je lippen zal even raar aanvoelen. Dit proces start pas na ongeveer 3 a 4 dagen. De lippen voelen droog en trekkend aan, dit komt ook door de korstjes die erop zitten.

Na 5 a 6 dagen vallen de korstjes eraf en zul je de echte blush kleur zien van je lippen. Zorg ervoor dat je nooit de korstjes er zelf aftrekt! Laat ze rustig eraf vallen door middel van het natuurlijke proces. Zorg ervoor dat je goed met Bepanthen zalf de lippen 3 keer per dag insmeert en met een parfumloze zeep en water de lippen 2 maal per dag reinigt.

Alle bovenstaande ‘nadelen’ zullen binnen 6 a 7 dagen volledig verdwenen zijn. En daarna heb je er 2 a 3 jaar plezier van, kies zelf of je het dat waard vindt.

Prijs:

Opzetten lipblush €350 incl. BTW

Nadehandeling (na 6-8 weken) €50 incl. BTW

Touchup binnen 1 jaar €150 incl. BTW

Touchup binnen 2 jaar €195 incl. BTW