Eyeliner

voor uitspringende ogen

Wat is permanente eyeliner? 

Bij een eyeliner tattoo wordt er kleur (vaak zwart of donkerbruin) in de wimperlijn aangebracht met een zeer fijne naald. Dit bootst het uiterlijk na van een donkere wimperlijn, waardoor je meteen een meer sprekende oogopslag krijgt en optisch vollere wimpers.

Welke soorten permanente eyeliner zijn er? 

Permanente make-up eyeliner infralash

Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit maakt je wimperaanzet voller. Bovendien geeft de Infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect. Perfect voor de vrouw die wel permanent de ogen donker aangezet wilt hebben, maar niet iedere dag een volle eyeliner wilt hebben.

Permanente make-up eyeliner classic

Classic Eyeliner is een opvallende, volle eyeliner. De Classicliner is perfect voor vrouwen die iedere dag zelf eyeliner aanbrengen, maar genoeg hebben van een tijdrovend klusje iedere dag. De permanente Classic Eyeliner geeft jou een look die in het oog springt, precies als eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. Dit effect is lastig om zelf te bereiken, maar met Classicliner heb je altijd twee ogen met perfect gelijke permanente eyeliner.

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Meestal krijg je eerst een intakegesprek met een specialist – niet iedere schoonheidsspecialist kan dit doen overigens, doe van tevoren dus goed onderzoek – om te bespreken wat je wensen zijn. Het mooiste is om voor een niet te dikke en zo natuurlijk mogelijk ogende lijn te gaan. Heb je blauwe/heel lichte ogen? Ga dan niet voor een gitzwarte lijn bijvoorbeeld. Een goede specialist zal je hier van tevoren over informeren.

Wanneer de behandeling zelf begint is het belangrijk om zelf zo ontspannen mogelijk te zijn, aangezien de specialist met een zeer fijne naald bij je ogen bezig zal zijn.

Je moet je hoofd goed stil houden en meestal ben je dan na 1,5 uur klaar. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Wanneer moet ik de eyeliner tattoo weer laten bijwerken? 

Gemiddeld heeft permanente eyeliner weer eens een goede opfrisbeurt nodig na twee tot drie jaar.

Denk aan de nazorg!

Nazorg betekent dat je je nieuwe eyeliner moet beschermen tegen vocht, net als een gewone tatoeage. Dat betekent: geen zweterige work-outs, niet zwemmen, en niet je gezicht wassen met water – een hele week lang. Draag ook minimaal drie dagen even geen oogmake-up. Ga ook niet onder de zonnebank en vermijd langdurige blootstelling aan het natuurlijke zonlicht.

Prijs:

vanaf €100