Cursus wimperextensions one by one

Cursus wimperextensions one by one

Ben jij op zoek naar een extra uitbreiding voor je schoonheidssalon? Of ben jij student en wil je vanuit huis, op een leuke en professionele manier iets bijverdienen? Lees dan verder!

 

Met het beheersen van de “one by one techniek”, kun je prachtige resultaten behalen bij je klanten. Daarnaast hoeven ze geen kostbare tijd meer te verspillen om hun wimpers in model te brengen. Vooral klanten met korte dunne wimpers krijgen door deze techniek stralendere ogen.

 

In onze cursus leer je lange, vollere en perfect gekrulde wimpers aan te brengen volgens de wimper-per-wimpermethode.

Tijdens het theoriegedeelte leer je over anatomie van de wimper haren en de verschillen in soorten en maten wimpers. De nadruk wordt gelegd op gezonde wimpers.

 

Jij ontwikkeld de vaardigheden om het beste advies te geven, verschillende oog vormen te herkennen, verschillende technieken toe te passen en hygiënisch te werken. Na het afronden van het theoriegedeelte ken je alle contra indicaties en ben je klaar om je kennis in de praktijk toe te passen.

 

Tijdens de praktijklessen begeleiden we je om de wimperextensions op een professionele en hygiënische manier aan te brengen. Je leert om goed naar de wensen van de klant te luisteren en dit om te zetten naar de mooiste resultaten. Daarnaast geef je je klant advies voor de nazorg mee naar huis. Voor het praktijkgedeelte dien je zelf twee modellen te regelen om op te oefenen.

 

Na deze cursus kun je je vaardigheden verder uitbreiden met de cursus 3D wimperextensions/ Russian Volume en/of wimperlifting. Met deze vervolgcursussen kun je je nog verder specialiseren in wimper behandelingen.

 

Certificaat:

Nadat je de cursus met goed resultaat hebt afgerond ontvang je het certificaat “wimperextensions one by one” en kun je direct aan de slag.

 

Oefenruimte:

Indien je geen geschikte ruimte hebben om te oefenen, dan voorziet Elixir Academy, als extra service, ondersteuning door onze ruimte beschikbaar te stellen. Je dient hiervoor enkel een afspraak te maken.

 

Aantal studenten:

Omdat we graag iedereen optimaal willen begeleiden is de inschrijving beperkt tot maximaal 5 studenten per cursus

 

Startpakket:

Om deel te nemen aan deze cursus is het niet nodig om een startpakket aan te schaffen. Wij voorzien in alle materialen voor de lessen! Wil je toch een eigen wimperextensions pakket aankopen laat ons dit dan weten? In combinatie met onze cursus bieden wij hiervoor een gereduceerd tarief.

 

Modellen:
Voor het praktijkgedeelte dien je zelf twee modellen te regelen.
De modellen mogen geen wimperverlengingen of wimperlifting hebben.
Eventueel permanente make-up op de oogleden dient volledig genezen te zijn.

Gezien het tijdsbestek van het praktijkgedeelte is het niet mogelijk om je model te voorzien van een volledige wimperset.

 

Duur van de cursus:
2 dagen van 11:00 uur tot 17:00 uur

12 uur op locatie en 10 uren zelfstudie.

 

Inhoud cursus:
Inleiding wimperextensions
Haar anatomie
Mogelijkheden wimperextensions
Soorten, maten en kleuren
Materialen en instrumenten
Wimper-per-wimpermethode
Hygiënisch en veilig werken
Advies en nazorg

Praktijk wimperextensions aanbrengen

 

Prijs:
€ 349,- exclusief BTW

Tijdens de training gebruikt u onze materialen. 

Zelf Meebrengen:

Model
Werkvest, tuniek of shirt (wit)

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag11:00 - 16:00

Dinsdag11:00 - 16:00

WoensdagGesloten

Donderdag11:00 - 16:00

Vrijdag14:00 - 19:00

ZaterdagGesloten

Zondag11:00 - 16:00