Basisopleiding microblading

Basis Opleiding microblading

Duur: twee dagdelen

Kosten 950,- excl btw

 

 Over de training:

– vooropleiding vereist ( https://www.elixirhb.nl/opleiding-powder-brows-kleurenleer-pmu-correctie/ ) of ( https://www.elixirhb.nl/opleiding-allround-permanente-make-up/ )
– Niveau: mbo-denkniveau
– Duur 14/15 uur, afhankelijk van de duur van het praktijkgedeelte
– 4 maanden praktijkondersteuning
– Studielast: 5/6 uur per week
_ Huidanatomie
– 2 modellen per cursist voor het praktijkgedeelte
– Max 3 studenten per cursus

_ 4 typen hairstrokes technieken

 Wat is hairstoke techniek:

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Het is een techniek waarbij de specialist pigment implementeert in de huid die op haartjes lijken. Deze techniek wordt steeds populairder in de PMU-industrie.

Wil je deze techniek als extra natuurlijke toegevoegde waarde in je salon toepassen, bij Elixir Academy leert u de kneepjes van het vak, met extra persoonlijke aandacht en als extra tot 4 maanden extra begeleiding.  

 

Inhoud van opleiding Basis microblading:

De opleiding microbalding is ideaal om naast powderbrows extra mooie natuurlijke techniek in je salon toe te passen. Na de cursus beheerst u de hairstoke techniek. Wij hebben onze jarenlange kennis en ervaring verwerkt in deze opleiding. U komt dus écht alles te weten over hairstoke techniek.

De opleiding duurt in totaal 2 dagdelen met een tussentijd van een week. Tijdens de opleiding Basis microblading krijg u alle informatie die u nodig heeft over huid anatomie.

U wordt goed voorbereid om hairstoke techniek correct uit te voeren. Deze techniek heeft extra oefeningen nodig. U dient rekening te houden dat u minimaal 1 uur per dag ( vooral in de week tussen je tweede les ) nodig heeft om op de latex oefenen.

 De tweede dag nemen we de belangrijkste punten uit de theorie door en kijken we de opdrachten na. Verder gaat u onder begeleiding van onze specialiste, op een tweede eigen model oefenen.

Waarom Elixir Academy?

  1. Persoonlijke begeleiding

De opleiding Basis microblading bij Elixir Academy wordt aangeboden aan maximaal 3 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de opleiding kunt u altijd terecht met vragen via de WhatsApp groep.

Er zijn geen diploma’s vereist voor het volgen van deze opleiding, maar vooropleiding powderbrows plus kleurenleer is een pré. (https://www.elixirhb.nl/opleiding-powder-brows-kleurenleer-pmu-correctie/Als )
Daarnaast bieden wij 4 maanden ondersteuning op onze locatie. In deze periode stellen wij ons leslokaal ter beschikking om extra te kunnen oefenen op uw eigen modellen.

Prijs en betaalmogelijkheden

Prijs vanaf 950,- excl. BTW.
Wij accepteren iDeal en Bankcontact betalingen.
Het is mogelijk om in twee termijnen van € 500,- te betalen.
De eerste termijn dient 2 weken voorafgaand aan de training te worden voldaan.
De tweede termijn dient voor de eerst dag van cursus te worden voldaan.
Lesmateriaal

– Één week voor de opleiding ontvangt u het theorie boek via de mail. Wij verzoeken om dit eerst goed door te nemen voordat u aan de cursus begint.
– Tijdens het praktijkgedeelte gebruikt u onze materialen. U dient uw eigen PMU machine mee te nemen. Als u niet zelf beschikt over de juiste apparatuur, dan kunt u bij ons een startpakket aanschaven.

Voor de cursus zijn twee modellen nodig en dient u een werkvest mee te nemen.

Voor meer informatie over de start pakketten kunt u ons mailen op info@elixirhb.nl

Wat ga je leren tijdens de opleiding Basis microblading:

  1. Huidanatomie
  2. Kleurenleer
  3. Latex oefening
  4. Wenkbrauw mapping
  5. Haisrokes technieken (4 typen)
  6. Hygiëne
  7. Werken volgens de GGD-richtlijnen

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Info@elixirhb.nl

Team Elixir Academy

Na de twee-daagse opleiding krijg je een certificaat van deelname en onbeperkt ondersteuning via whatsapp.

Er word gezorgd voor onbeperkt koffie en thee.

Basisopleiding Microblading Prive
€ 1.199,- exclusief BTW
Basisopleiding Microblading Groep
€ 950,- exclusief BTW